AnasayfaArtvin'den Haberler2016 YILI 2.DÖNEM UZAKTAN ADAY MEMUR TEMEL VE HAZIRLAYICI EĞİTİMİ

2016 YILI 2.DÖNEM UZAKTAN ADAY MEMUR TEMEL VE HAZIRLAYICI EĞİTİMİ

2016 YILI 2.DÖNEM UZAKTAN ADAY MEMUR TEMEL VE HAZIRLAYICI EĞİTİMİ

1

 

Artvin İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü 10 Kasım 2016 tarihi itibariyle 2016 Yılı 2.Dönem Uzaktan Aday Memur Temel Ve Hazırlayıcı Eğitimine başladı.

  

ARTVİN-Artvin İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü 10 Kasım 2016 tarihi itibariyle 2016 Yılı 2.Dönem Uzaktan Aday Memur Temel Ve Hazırlayıcı Eğitimine başladı.

Sağlık Bakanlığı Aday Memurların yetiştirilmesine ilişkin yönetmelik, Artvin İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi arasında imzalanan Aday Memur Eğitimi İş Birliği Protokolüne istinaden aday memur temel ve hazırlayıcı eğitimleri İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Kamu Akademi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.

 

Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ”Aday Memur İsim Listesi İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından Sisteme tanıtılmıştır. Eğitim 10 Kasım 2016 tarihinden itibaren bir ay süre ile devam edecek. İlgili personele duyurularak, eğitimi takip edip tamamlamayanlar,  bir sonraki aday memur eğitimine tabi tutulacak” ifadelerine yer verildi.

HAYATİ AKBAŞ