AnasayfaArtvin'den HaberlerARTVİN BOĞALARI BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

ARTVİN BOĞALARI BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

ARTVİN BOĞALARI BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

 

Artvin Belediyesi  Basketbol takımı 2.lig’de başarılı bir sezon geçirerek son maçını Bursa’da Tofaş sporla oynayarak lige veda edecek.   

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediyesi Basketbol Takımı 2.Lig Türkiye Erkekler Basketbol Final Serisinin 8 maçında Artvin Spor salonun da oynadığı maçta Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımına 3 sayı farkla 77-74 yenildi.

Artvin Belediyesi Basketbol takımın da sezonu kapatan Orhan Buğra Dağ ve Fırat Aydemir Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında oynamazken Artvin Belediyesi Basketbol Takımı sahaya “bütün sezon bize büyük destek olan büyük taraftarımıza teşekkür ederiz” pankartıyla çıkması taraftarlardan büyük alkış aldı.

Maça etkili Başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı pota altında buldukları sayılarla maçın 1 periyotunu 23-19 önde tamamlayan taraf oldu.

Maçın 2.Periyotuna etkili başlayan potanın Boğaları Kaptan Levent, Çağatay ve Melihle art arda buldukları sayılarla maça ortak olsalar ’da ilk yarının son saniyesin de yediği sayıya engel olamayınca maçın ilk yarısını 2 sayı farkla 42-40 yenik kapatan taraf oldu.

Maçın ikinci yarısında seyirci desteğini arkasına alan Artvin Belediyesi Basketbol takımı savunmada ve hücum da istediklerini sahaya yansıtınca maçın son 10 dakikasına 61-57 önde giren taraf oldu.

Maçın son on dakikasında daha etkili olan taraf Mersin Büyükşehir takımı olunca Artvin Belediyesi Basketbol takımı sahadan 3 sayı farkla yenik ayrılan taraf oldu.

Maçın ardından maç izlemeye gelen Çoruh Eğitim Mesleki Eğitim Merkezin de okuyan Okan Tekin, Mehmet Ergül’e Artvin Belediyesi Basketbol takımı kaptanı Levent Demirci ve Yiğit Özgür Barışık giydikleri formayı hediye etmeleri maça gelen taraftarlardan büyük alkış aldı.

Maçın en skorel oyuncuları Artvin Belediyesi Basketbol Takımında Çağatay Çevik 18 sayı oynarken Mersin Büyükşehir Belediyesi Takımın da ise Recai Öztürk 22 sayıyla en skorel oyuncular oldu.

Artvin Belediyesi Basketbol Takımı’nı başarıdan başarıya sürükleyen ve tecrübeleri ile takımının adını tüm Türkiye’ye duyurmaya başaran Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Antrenör Şahin Ateşdağlı tüm sezonu değerlendirerek, yıl boyunca destek olan taraftara teşekkür etti.