AnasayfaVakıftan HaberlerARTVİNLİLER HİZMET VAKFINDA KÜLTÜR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

ARTVİNLİLER HİZMET VAKFINDA KÜLTÜR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

ARTVİNLİLER HİZMET VAKFINDA KÜLTÜR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Artvinliler Hizmet Vakfı olarak, Artvin’in yetiştirdiği değerleri ağırlamaya devam ediyoruz.
17 Ekim 2024 tarihinde, uluslararası tanınmış, çok değerli sanatçımız, müzisyen ve yazar Sn. Zülfü LİVANELİ’yi vakfımızda ağırladık.
Vakıf Başkanımız Sayın Esen YAĞCI’nın açılış konuşması ve vakfımız hakkında bilgi sunumuyla başlayan gece Sayın Zülfü LİVANELİ için hazırlanan mini belgesel sunumuyla devam etti.
Sıcak ve samimi geçen sohbet ortamında, Kültürel ve eğitim anlamında Artvin için neler yapabiliriz sorusu hakkında değerli sanatçımızın düşünceleri alınarak katılımcılarla birlikte fikir teatisinde bulunuldu.
Vakıf olarak Sayın Zülfü LİVANELİ için bir imza günü düzenleme düşüncemizi kendisiyle paylaştığımızda memnuniyetle kabul eden sanatçımız, vakfımızla yakın ilişkiler içerisinde bulunacağını ifade etti.
Akşam yemeği ardından Vakfımız Mütevelli Heyet Üyesi aynı zamanda İstanbul Macar Kültür ve Dostluk Derneği’nin kurucu başkanı Sayın Dr. Erdal ŞALİKOĞLU’nun bağlamasıyla Macar ve Türk ezgilerinden oluşan mini bir müzik şöleni sunmasının ardından yerel sanatçılarımız, İberya ÖZKAN, Aydoğan TOPAL ve Uğur DAYAL tüm katılımcılarla birlikte yöresel ezgilerimizle müzik şölenine eşlik ettiler.
Bu güzel etkinliğin düzenlenmesine vesile olan ve değerli sanatçımızı bizlerle buluşturan Mütevelli Heyet Üyemiz Sayın Uğur İlhami ÖZDEN beyefendiye, ziyaretleri ile biz Artvinlileri mutlu eden Sn. Zülfü LİVANELİ ve arkadaşlarına ayrıca tüm katılımcılara teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.