AnasayfaVakıftan HaberlerARTVİNLİLER HİZMET VAKFI 2024 YILI 3. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ARTVİNLİLER HİZMET VAKFI 2024 YILI 3. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ARTVİNLİLER HİZMET VAKFI 2024 YILI 3. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Artvinliler Hizmet Vakfı olarak 13 Ekim 2024 Pazar günü üçüncü Danışma Kurulu Toplantımızı ve Vakfımız Kurucu üyelerinden Rahmetli Sayın Abdülkadir ORMAN için anma programı gerçekleştirdik.

AHV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Pınar ERSOY’un açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Danışma Kurulu Başkanı Sayın Mikail KAYA, Danışma Kurulu Genel Sekreteri Sayın Levent Mehmet BİLGİN ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ümit ORMAN’ı Divan Heyetine davet ederek toplantıyı başlattı.

Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Esen YAĞCI yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirerek; Vakıf olarak Artvin dışında yaşayan Artvinliler olarak öncelikle Artvin’deki eğitim, insan ve çevre ile ilgili çalışmalara önem verdiklerini ve bu doğrultuda  ortaöğretimde okuyan öğrencilerin üniversite sınavlarındaki başarının arttırılması için eğitime destek projesi hakkında çalışmalarına başlandığını, ayrıca 24-30 Ekim tarihleri arasında bu yıl ikincisini gerçekleştirileceğimiz Artvin merkez ve tüm ilçelerinden başarılı toplam 21 öğrencimizin katılacağı ‘’İstanbul Kültür Turu ‘’ etkinliğinde ağırlanacağını belirtti.

26–30 Ağustos tarihleri arasında Yönetim olarak Artvin ve ilçeleri Belediye Başkanları ve diğer kurumlara düzenlenen gezi hakkında da bilgi veren Başkan Sayın Esen YAĞCI, bu gezi sırasında il dışında olan Arhavi Belediye Başkanı Sayın Turgay ATASELİM’in bu toplantıya iştirak etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek hem Belediye Başkanı Turgay ATASELİM’e ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Vakıf Mütevelli Heyet Üyemiz Sayın Prof. Dr. Bülent YILMAZ Artvin’de ortaöğretimde okuyan öğrencilerin üniversite sınavlarındaki başarının arttırılması konusunda hazırlamış olduğu slayt gösterimi ile sunum gerçekleştirerek AHV bünyesinde kurulan Artvin Değerler Akademisi Eğitim Kurulu olarak bu konuda yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Vakfımız Kurucu Bakanı Sayın Atilla ÖZTÜRK, Artvin Değerler Akademisi kuruluş amacı ve kurulları hakkında katılımcılara bilgi vererek, gerçekleştirilen akademik çalışmalar konusunda tüm katılımcıların desteklerine talip olduklarını ifade etti.

Vakfımız Denetleme Kurlu Üyesi Kültiğin Osman BİBER 3 Kasım 2024 Pazar günü düzenleyeceğimiz ‘’ Artvin’den Cilavuz’a Vefa ‘’ etkinliği hakkında bilgi sunarak tüm katılımcıları bu anlamlı etkinliğe davet etti.

Vakfımız mütevelli heyet üyesi olarak aramıza katılan yeni üyelerimizden Sayın Hande OĞUZ, Sayın Hülya ARICI ve Sayın Doç. Oğuz KURDOĞLU’ nun takdimi gerçekleştirildi.

Vakfımız Onursal Üyesi Artvinli İş İnsanı Sayın İsmet ACAR yapılan çalışmalar için vakfımıza teşekkür ederek, Vakıf kurucu üyelerimizden Rahmetli Sayın Abdülkadir ORMAN’a duyduğu saygı ve sevgiyi dile getirdi.

Vakıf Kurucu Üyelerimizden Rahmetli Sayın Abdülkadir ORMAN için Sayın Emine ŞEHERİ AYAN tarafından hazırlanan ve kızı Vakıf Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ümit ORMAN tarafından seslendirilen belgesel sunumunda duygusal anlar yaşandı.

Dilek ve temennilerin ardından yapılan ikram sonrası Danışma Kurulu Toplantısı sona erdi.

Tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.