AnasayfaVakıftan HaberlerARTVİNLİLER HİZMET VAKFI ŞAVŞAT BELEDIYESİ VE BAZGİRET ZİYARETİ

ARTVİNLİLER HİZMET VAKFI ŞAVŞAT BELEDIYESİ VE BAZGİRET ZİYARETİ

ARTVİNLİLER HİZMET VAKFI ŞAVŞAT BELEDIYESİ VE BAZGİRET ZİYARETİ

Artvinliler Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Artvin ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Şavşat ve Bazgiret Köyü ziyaret edildi.

Ziyarette, Başkan Esen YAĞCI ve eşi Berrin YAĞCI, Başkan Yardımcısı Pınar ERSOY, Başkan Vekili Muhterem YILMAZ ve eşi Sevil YILMAZ yönetim kurulu üyeleri Ümit ORMAN, Kültiğin Osman BİBER, Fuat EKİN, Mine EMİRZADE ARTAR katıldı.

Şavşat programı belediye başkanı Durmuş AYDIN’ı ziyaretle başladı. Şavşat Belediye başkanı Durmuş AYDIN’a vakıf hakkında bilgi verdi.

İstanbul Artvin hattında Artvinliler Hizmet Vakfı’nın bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapacağı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şavşat belediye başkanı Durmuş AYDIN’da Artvinliler Hizmet Vakfı’nın Şavşat Belediyesi’ni ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ve. Şavşat’a hizmet etmek için çalışacağını dile getirdi.

Şavşat belediyesi ziyaretinin ardından, Şavşat ‘a Cittaslow unvanını getiren fotoğrafın kahraman köyü Bazgiret ziyaret edildi.

2000 rakımlı Bazgiret Göl Pansiyonunda öğle yemeği yendi. Şavşat Kaymakamı ile de tesadüf karşılaşılması sonrası bir süre sohbet edildi.