AnasayfaVakıftan HaberlerVAKFIMIZA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

VAKFIMIZA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

VAKFIMIZA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

VAKFIMIZA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

 

1 Mart 2022 tarihinde DİSK Genel Başkanı Hemşerimiz Sayın Dr. Arzu ÇERKEZOĞLU vakfımıza gelerek yeni dönem için Başkan Esen Yağcı ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Esen Yağcı, Başkan Vekilimiz Erol Şalikoğlu, Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerimiz Muhterem Yılmaz, Hasibe Özkan, Ümit Orman, Fuat Ekin, Fatih Ülker Abdullah Özyurt ve Erdinç Aslan’ın yer aldığı ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Başkan Esen Yağcı, vakıf faaliyetleri ve Kavacık’ta yapımı sona yaklaşan “Hizmet Binası” inşaati hakkında kısa bir bilgi verdi. Artvin’e hizmet konusunda vakıf olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Yağcı Turizm ve Kooperatifleşmenin canlandırılmasının gerekli olduğunu söyledi. Kavacık’ ta ki Binamızın boş olan cephe yüzeyine, il Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün de katkısıyla Artvin’ in tanıtımına yönelik afiş çalışması içerisinde oldukları, ayrıca müze ve yurt binası yapılması hedeflerinin olduğunu ifade etti.

Sayın Arzu Çerkezoğlu’ da vakfın yapmış olduğu çalışmaların çok değerli olduğunu, kendisinin de bu konuda elinden gelen desteği vereceğini ifade etti.

Başkan Esen Yağcı, Vakıf adına günün anısına Arzu Çerkezoğlu’ na hediye takdim ederken, toplu fotoğraf çekiminin ardından tekrar görüşme temennileriyle ziyaret sona erdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Arzu Çerkezoğlu’ na  teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.