AnasayfaVakıftan HaberlerARSİYAD’ TAN VAKFIMIZA ZİYARET

ARSİYAD’ TAN VAKFIMIZA ZİYARET

ARSİYAD’ TAN VAKFIMIZA ZİYARET

ARSİYAD’ TAN VAKFIMIZA ZİYARET

 

2003 yılında kurulan ve Bursa’ da faaliyet gösteren Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD)  Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Şubat Cuma günü vakfımıza gelerek, yeni dönem için Başkan Esen Yağcı ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Arsiyad Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Gürsel Durmuş, Yönetim Kurulu üyeleri Mürsel Özay, Yener Özemre, Kemal Cömert, Erdinç Acar, Ali Dayal, Mine Satır, Neriman Yener, Dernek üyesi İlyas Şahin ile Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Esen Yağcı, Başkan Yardımcımız Pınar Ersoy, Denetleme Kurulu üyemiz Erdinç Aslan ve Önceki Dönem Başkanlarımızdan Hakan Bekar ‘ ın yer aldığı ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Arsiyad Yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Esen Yağcı, vakıf faaliyetleri ve Kavacık’ta yapımı sona yaklaşan “Hizmet Binası” inşaati hakkında kısa bir bilgi verdi. Artvin’e hizmet konusunda vakıf olarak her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Yağcı Turizm ve Kooperatifleşmenin canlandırılmasının gerekli olduğunu söyledi. Kavacık’ taki Binamızın boş olan cephe yüzeyine, il Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün de katkısıyla Artvin’ in tanıtımına yönelik afiş çalışması içerisinde oldukları, ayrıca müze ve yurt binası yapılması hedeflerinin olduğunu ifade etti.

ARSİYAD Yönetim Kurulu başkanı Gürsel Durmuş, Arsiyad’ ın iş insanlarının bir araya gelerek 2003 yılında kurulduğunu ve kapsayıcı bir dernek olduğunu ifade etti.  Artvin’ e katkı konusunda Vakıf Başkanı Esen Yağcı’ ya katıldığını, bu konuda kendilerinin de çalışmalarının olduğunu ve konu ile ilgili olarak bu tür ziyaretlerin daha sık yapılmasının ve birlik içerisinde hareket edilmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Başkan Esen Yağcı, Vakıf adına günün anısına Arsiyad Başkanı Gürsel Durmuş’ a hediye takdim ederken, Arsiyad Başkanı Gürsel Durmuş ‘ta Başkan Esen Yağcı’ ya plaket hediye etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tekrar görüşme temennileriyle ziyaret sona erdi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Arsiyad Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.