AnasayfaArtvin'den HaberlerARHAVİ POSTASI GAZETESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ARHAVİ POSTASI GAZETESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ARHAVİ POSTASI GAZETESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ARHAVİ POSTASI GAZETESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ DEVAMEDİYOR

Arhavi’de yaşanan son sel felaketinde hasar gören Arhavi Postası Gazetesi tesislerine geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi’de yaşanan son sel felaketinde hasar gören Arhavi Postası Gazetesi tesislerine geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Gazetenin İnönü Bulvarı üzerinde bulunan tesisleri yarım metre su altındakalınca ana Bilgisayarı, Dijital baskı ve Baskı makineleri ciddi maddi hasar görmüştü.

Gazete tesislerinde meydanagelen hasarnedeniyle Gazeteninimtiyazsahibi NecmettinNumanoğlu ve Gazeteci oğlu GökhanNumanoğlu’na geçmiş olsun ziyaretleri devamediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sel ve afetlerin yaşandığı bölgeleri inceleme programı kapsamında geldiği Arhavi’de, Arhavi Postası Gazetesini ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Devletimizmağdurolan vatandaşlarımızınyanında olacaktır. Sizin deyanınızdaolacağız” dedi.

ArtvinValisi Yılmaz Doruk, ArtvinMilletvekilleri Erkan Balta ve Uğur Bayraktutan,ArhaviBelediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, TSO BaşkanıAtıf Kesim, Basın İlanKurumu TrabzonŞube Başkanı Ali Nuhoğlu, siyasi partiİlçe Başkanları ve vatandaşlarda Arhavi Postası Gazetesiniziyaret ederek geçmişolsun dilekleriniilettiler.

Arhavi Postası GazetesiİmtiyazSahibiNecmettinNumanoğlu ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada “İlçemiz son yılların büyükafetlerinden birini can kaybı olmadan atlatmıştır. Öncelikle bu beni ve bizleri teselli etmiştir. Afet nedeniyle gazetemiz tesislerinde ciddi bir hasar meydana gelmiştir. Bundan dolayı buraya kadar gelip bizlere geçmiş olsun dileklerini ilettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.