AnasayfaArtvin'den HaberlerBORÇKA BELEDİYESİNDEN ASKIDA FATURA KAMPANYASI

BORÇKA BELEDİYESİNDEN ASKIDA FATURA KAMPANYASI

BORÇKA BELEDİYESİNDEN ASKIDA FATURA KAMPANYASI

BORÇKA BELEDİYESİNDEN ASKIDA FATURA KAMPANYASI

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan yaptığı açıklamada “Bu Ramazan fitre ve zekat verme ibadetinizi Borçka’lı bir hemşerimizin su faturasını yatırarak yerine getirebilirsiniz” dedi.

Hayati Akbaş

BORÇKA-Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan yaptığı açıklamada “Bu Ramazan fitre ve zekât verme ibadetinizi Borçka’lı bir hemşerimizin su faturasını yatırarak yerine getirebilirsiniz” dedi.

Başkan Orhan Borçka halkının duyarlılığını ve dayanışma ruhunu her zaman takdir ettiğini ifade ederek başlattıkları askıda fatura uygulaması ile zor günler geçiren ihtiyaçlı ailelerin yüzlerini bir nebze olsa güldürebildiklerini ifade etti.

Ramazan ayının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını da kutlayan Orhan “Askıda Fatura uygulaması ile bu mübarek günlerde bir ailenin yüzünü güldürüp onlara destek olmanın vereceği mutluluğu yaşamanızı bekliyorum. İyilik hareketimize katılmak ve Borçka’da yeni komşular edinmek için kampanyamıza destek vermenizi rica ediyoruz. Belediyemiz web sitelerinde gerekli bilgileri alarak destek olabilirsiniz” dedi..