AnasayfaArtvin'den HaberlerKEMALPAŞA’NIN 103’UNCU KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

KEMALPAŞA’NIN 103’UNCU KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

KEMALPAŞA’NIN 103’UNCU KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Kemalpaşa’nın 103 kurtuluş yıldönümü törenle kutlandı.

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Kemalpaşa’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıl dönümü dolayısıyla protokol üyelerinin katılımı ile ilçede tören düzenlendi.

Kemalpaşa İlçe Merkezinde Atatürk heykeli önünde düzenlenen kutlama törenine Kaymakam Recep Gündüz, Belediye Başkan Ergül Akçiçek, İlçe Garnizon komutanı, Kurummüdürleri,siyasipartilerintemsilcileri,STÖ Başkanları ve vatandaşlar katıldılar.

Tören Kaymakam ve Belediye Başkanının Atatürkanıtına çelenksunumuile başladı. Daha sonra Atatürk ve silah arkadaşları ile Gazi ve şehitler için saygı duruşundabulunuldu ve ardından İstiklal marşınınokunması iledevametti.

Günün anlam ve öneminibelirtenkonuşmayı Belediye BaşkanıErgülAkçiçek yaptı.Konuşmalarınardından öğrencilerşiirler okudu ve düzenlenen yarışmışlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ardından kutlama programı da sona erdi.

Tören sonrasıKaymakam Recep Gündüzkısa bir değerlendirmede bulunarak “Törene katılım gösteren kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK mensupları ile vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Pandemi döneminden ve kısıtlamalardan dolayı telkinlerimizi nezaketle karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

İnşallah 2022 ve sonraki yıllarda Kemalpaşa’mızın kurtuluşunu hep birlikte coşku içerisinde kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Kemalpaşa ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümünü kutluyor,Aziz şehitlerimizi ile gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum” dedi..