AnasayfaArtvin'den HaberlerKEMALPAŞA GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİNE PİKNİK YAPTIRDI

KEMALPAŞA GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİNE PİKNİK YAPTIRDI

KEMALPAŞA GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİNE PİKNİK YAPTIRDI

Kemalpaşa Gençlik Merkezi çeşitli kurs faaliyetlerine katılan gençlerine  piknik yaptırarak kurs faaliyetlerine katılan gençlerinin farklı bir gün geçirmelerini sağladı.

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Kemalpaşa Gençlik Merkezi çeşitli kurs faaliyetlerine katılan gençlerine  piknik yaptırarak kurs faaliyetlerine katılan gençlerinin farklı bir gün geçirmelerini sağladı.

Sağlıklı yaşam ve spor kulübü faaliyetleri kapsamında Kemalpaşa ve Hopa gençlik merkezi boks ve güreş öğrencileri Gohula yaylasında piknik yaptıran Kemalpaşa Gençlik Merkezi, güzel bir etkinliğe imza atmış oldu. Yaz aylarında düzenlenen yaşam ve spor kulübü faaliyetlerinin sadece faaliyet kolunda zaman geçirmek olmadığını gençlere gösterebilme adına bu tür gezi ve piknik organizasyonları da yaptıklarını belirten Kemalpaşa Gençlik Merkezi yetkilileri sosyal medya sayfası üzerinden yaptıkları açıklama ile “Kemalpaşa Gençlik Merkezi olarak gençlerimize piknik yaptırdık. Sağlıklı yaşam ve spor kulübü faaliyetleri kapsamında Kemalpaşa ve Hopa gençlik merkezi boks ve güreş öğrencilerimizle Gohula da piknik yaptık. Gençler sıcak hava da kendilerini suya atarak serinlediler. Güzel bir gün geçirdiler” ifadeleri ile günü özetlemiş oldular.

Gohula yaylasında güzel bir piknikte temiz hava ve temiz suyun keyfine varan gençlerde piknikten memnun ayrıldılar.