AnasayfaArtvin'den HaberlerMARDİN’DEN ARTVİN’E MADALYA GELİYOR

MARDİN’DEN ARTVİN’E MADALYA GELİYOR

MARDİN’DEN ARTVİN’E MADALYA GELİYOR

 

2017 -2018 Okul Sporları Gençler Taekwondo Grup Müsabakası Mardin’de yapıldı. 63 kilogram da mücadele eden Nazlıcan Özcan gümüş madalya kazanırken, bir sporcumuzda bronz madalya kazandı.

Hayati Akbaş

ARTVİN-2017 -2018 Okul Sporları Gençler Taekwondo Grup Müsabakası Mardin’de yapıldı. 63 kilogram da mücadele eden Nazlıcan Özcan gümüş madalya kazanırken, bir sporcumuzda bronz madalya kazandı.

2017 -2018 Okul Sporları Gençler Taekwondo Grup Müsabakası Mardin’de gerçekleştirilirken, müsabakalara ilgi büyük oldu. Mardin’deki müsabakalara Artvin’den de sporcularımız katıldılar. Birbirinden zorlu mücadeleler sonucunda bir sporcumuz kilosunda ikinci bir sporcumuzda üçüncü olmayı başardı. Müsabakalara Artvin’ den katılan sporcularımızdan ikinci günde +68 kg sporcumuz Burçin Orhan  üçüncü olurken ikinci gün müsabakalarında 63 kg sporcumuz Nazlıcan Özcan ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Toplamda iki sporcumuz yapılacak olan Türkiye finallerine katılma hakkı elde ederlerken, elde ettiğimiz başarılar ekibimizi ve yöneticileri memnun etti. İkinci olan sporcumuzun madalyasını Mardin Cumhuriyet Savcımız Artvinli hemşerimiz Ethem Aydın takdim etti. Sporcularımıza ve teknik ekibimize Mardin’deki Artvinli hemşerilerimizin ilgileri de büyük olurken, müsabakalarda taraftar desteklerini alan sporcularımızın daha inançlı mücadele ettikleri gözlendi.

Artvin ekibi Mardin’de güzel bir şekilde ağırlanırlarken, ekibimiz iki madalya ile Artvin’e dönmek için yola çıktılar.