AnasayfaArtvin'den HaberlerARTVİN’DE TARIM DANIŞMANLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

ARTVİN’DE TARIM DANIŞMANLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

ARTVİN’DE TARIM DANIŞMANLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Artvin Arı Yetiştiricileri Birliği, Borçka Fındık Tarım Satış Kooperatifi ve Arhavi Ziraat Odası bünyesinde görev yapmakta olan tarım danışmanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Hayati Akbaş

ARTVİN-Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik ve bu yönetmeliğe dayanarak yayımlanan 2017/34 sayılı tebliğ gereğince, Artvin’de Tarımsal Yayım ve Danışmanlık alanında yetkili Artvin Arı Yetiştiricileri Birliği, Borçka Fındık Tarım Satış Kooperatifi ve Arhavi Ziraat Odası bünyesinde görev yapmakta olan tarım danışmanlarına yönelik İl Müdürlüğü toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Artvin Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İbrahim Durmuş, KTV Şube Müdürü Hasan Özçelik, teknik personel ile tarım danışmanları katıldı.

İl Müdürlüğü KTV Şube Müdürü Hasan Özçelik toplantıda, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin düzenlenmesine dair yönetmelik, 2017/34 Sayılı Tebliğ ve uygulama esasları hakkında danışmanlara yönelik bir sunum yaptı.

Toplantıda; danışmanların sahada karşılaştıkları sorunlar, yapılan çalışmalar, danışmanlık hizmetlerinin yürütülmesine yönelik alınması gereken tedbirler konularında, yapılması gereken faaliyetler görüşüldü.

Toplantı soru cevap kısmının ardından sona erdi.